HaDaPi DenGan SeNyuMan ^_^

Hadapi dengan senyuman Semua yang terjadi Biar terjadi . Hadapi dengan tenang jiwa Semua... Kan baik baik saja Bila ketetapan tuhan Sudah ditetapkan Tetaplah sudah . Tak ada yang bisa merubah Dan takkan bisa berubah Relakanlah saja ini Bahwa semua yang terbaik Terbaik untuk kita semua Menyerahlah untuk menang

Tuesday, January 11, 2011

Air MaTa ak Nieh... Tak Ley Nk BerHenTi...!!! Damnnn!!!

Salam...

Ya Allah....

Kenapa dengan diri ak nie?

Tiba-tibe je ati ak trase yg... ak bakal kehilangan dia tuk selama-lamanya... sobss3xx... Di saat ini ak rase nk nanes sgt3x.. ak nk meraung sekuat-kuat hati ak nie.. huhuhu... macam mane??? ak dah tak thn menahan sbk di dada ak... pada sape tempat ak nk luah kn perasaan.... sobs3xx..... ak tak taw lagi dah nk uat ape.....

Selama nie... semenjak die pergi outstation... hanya email dan ym saja tempat ak bergantung tuk hubungi die.. walaupun sumtimes ak rasa peluang itu agak tipis tuk die membalasnye.. tp still ade harapan tue... dan ia akan membuatkn ati ak lega if ak send email pd die.. yea ak admit.. ak pnh check email die.. tp ak hanya nk taw die dah bukak email die ke blum... at least terubat gak ati ak bile die bace email ak...

Sebenarnye dah almost sebulan die btul2x menyepi... dulu ade jugak die on ym die n bls email ak.. tp skang btul2x senyap.. tnpa kabar brite.. Seyes ak sgt risaw kn die... mcm2 ak pk.. baek pun ade buruk pun ade.. ak tak nk pk bukan2x narnye.. tp ati nie asek nk pk negative jew.. ak sgt risaw.... sob3x..

Setiap ari ak on ym n email ak.. check jike die ade online or bls email ak pd die.. tp... setiap kali tue la xde ape.. huhuhu... senyap jew... tp ak cube gak tuk sedapkn ati ak... 'myb die bz working kot...' 

Hurm... tp kini... td... bile ak nk check email die... sumting happen which really2 break my hurt a lot...

Am i about to lose him forever???

Ati ak sgt berdebar2x.. huhuhu... ak try tuk check email die... tp malang nye email die invalid... error!!! why...??? Dammmnn... seyes ak cuak sgt2xx... mulanye ak rase myb ak slh enter id n pasword... tp dah btul dah byk kali ak try stil takley gak.... ak try on ym die stil takley gak.... Ati ak yg mula berdebar-debar itu bertukar menjadi tersangat pilu dan sedey... ape patut ak buat sekarang???? Mata ak dah mula berkaca....

Shitt...!!! Seyess ak buntu... I'm lost sgt2xxx... mane lagi alternative laen tuk ak hubungi die... hanya itu saja la tmpt ak nk contact die.. Ya Allah.. ak dah tak taw nk uat ape dah.. ak cube sedapkn ati ak lg... ak cube send email pd die.... dan smbil menaip email pd die.. ak menahan air mata ak dr mengalir... 

Di saat.. ak tekan send... ak hoping sgt deliverd pd email die... tp... tiba2x pop up FAILURE NOTICE... huh??!!! sah...!! email die dah takley pakai... email ak tak tersend.... Tak tergambar bertapa luluh nye ati ak... air mataku tak mampu ku tahan trs mengalir dan mengalir... smpi kn ak masuk bilik air nanes... ak taknk family ak nmpk ak nanes.. sobs3x...

Adakah ini kesudahannya....??? Ak kene trime kenyataan ke....yg ak pun tak taw ape kesudahan sebenarnye baek ke buruk???

Ak sgt sedey... ak blum bersedia... ak nk tunggu die....!!!

Tp...ak dah takde alternatif laen tuk stay contact dgn die...
Die nk menghilangkan diri ke?

Ya Allah.... Kenapa ak diduga dengan sebegini rupa...

Ati ak semakin sayang pada die walaupun die jauh dgn ak.. 

Tp kini sume persoalan ini menjadi satu tanda tanya yg ak tak taw nk menjawabnye cmne...

Hanya Redha Dan TaWakaL yg mampu ku lakukan... (dan juga air mataku~)




 

3 comments:

farah umaina said...

salam..

sya..sabar la ek..maybe dia saje nak duga k0 kot..doa byk2 dan tawakal minta tuhan beri petunjuk sama ada dia tulus dan ikhlas sayang kat ko..just be patient..pasti ada hikmah di sebalik semua ni ok..be strong k my friend..

cheQmOomOo said...

huhuhu :(

~eida's~ said...

sya..sbr k..kalo jodoh x kemane..percaye pade gada' dan qadar..biarlah DIA yang tentukan..be strong k dear..^_^

Post a Comment

Followers

 
Header image by sabrinaeras @ Flickr