HaDaPi DenGan SeNyuMan ^_^

Hadapi dengan senyuman Semua yang terjadi Biar terjadi . Hadapi dengan tenang jiwa Semua... Kan baik baik saja Bila ketetapan tuhan Sudah ditetapkan Tetaplah sudah . Tak ada yang bisa merubah Dan takkan bisa berubah Relakanlah saja ini Bahwa semua yang terbaik Terbaik untuk kita semua Menyerahlah untuk menang

Tuesday, March 15, 2011

Cerita Semalam..~

Salam..

Hye kowang.. selamat petang...ngeee...

(curi2x masa nk update blog waahh tetibe...~)

Hurm... sebenarnye ak tak nak cite huuu.. tp ati rase tak senang lak... tak taw nape ak nk luah kn juga pd blogku nie.. ngeee~

Pasal cerita semalam...

Alkisahnyerr.. semalam ak p kuar makan dgn en Bee Hoon... dkt je mkn area umah ak nie je ngeee... mane g 'kg baru' la ahaks... then... tak taw la knape... tibe2x je terdetik dlm ati ak nk makan kedai nasi lemak tepi pdg tue.. slalunye ak jrg pegi citu... kalo ak blk keje pun ak tak singgah situ even act terlintas di ati ak nk mamam nasi lemak situ... tp ntah la semalam nk gak p situ...

N di uat nye story.. masa ak ngah melantak.. tup2x.. tettttt...~~~ ternampak seseowg yg ak sgt2 kenali.. (dalam ati ak.. huh???!! btul ke die??) masyaallah.. trs ati ak berdebar-debar... dan bile ak tgk blk.. mmg sah die la.. dan mase tue... bile die nmpk ak, trs die lari2 dr ak.. (myb nk nyorok kn diri kot...)

Hurm.. ak tak taw ape perasaan ak time tue.. marah... ?? geram..?? puas ati..?? rindu.. ?? sayang...?? suke?? hepi...?? ntah la.. cam sume bercampur aduk.. tp apakan daya... ak tak taw nk uat pe... 

ade terniat di ati ak nk tegur die..(nk tanye kenapa lost contact??hilang...) tp cm langkah ak terbantut lak.. huuu.. seyes ak kaku...

so ak just biar je.. huuu... n let run wif da flow.. huuu....

'cinta bertepuk sebelah tangan.. tak kn berbunyi.. baek kt berundur diri...'

(copy paste aje ngeee)

dan 

'Kite nie manusia.... hanya ley merancang sahaja.. tp yg menentukan segalanye bkn la kite...'

JODOH PERTEMUAN DI TANGAN TUHAN..

Nota saja je nk tambah...>>>> pas ak kuar dr kedai tue... ak bgtaw en bee hoon ak jmpe die.. hurm die diam je tak byk tanye.. tp lebih baek die taw dr tak taw... walaupun susah nk lupe tp ak cube tuk recover.. huhuhuhu...~

1 comments:

cheQmOomOo said...

sabar ek mkck

Post a Comment

Followers

 
Header image by sabrinaeras @ Flickr